Akita Inu

Airisu Hana Akita Kensha


Cainii nostri sunt membri ai familiei noastre ...

Noi suntem Iulian si Valentina Focsaneanu si am infiintat canisa noastra de curand pentru ca vrem sa impartim cu voi dragostea pe care o purtam acestei rase.


Povestea noastra?

In 2010 am inceput cautarile unui caine de paza cand am descoperit rasa Akita Inu. Ne-am indragostit foarte repede de rasa si ne-am hotarat ca trebuie sa avem acest tip de caine. La inceput a fost Yuuki si multumim crecatorilor lui pentru increderea acordata si pentru faptul ca ne-au dat un mascul bun si cu un caracter calm, linistit. In timp, ne-am dat seama ca avem nevoie si de o femela pentru a completa familia. S-a ivit o oportunitate in incercarile noastre de a cauta o fetita si am cunoscut o persoana minunata care a avut incredere in noi si ne-a predat-o pe Mizuki, chiar daca despartirea de ea a fost destul de grea pentru crescator. Suntem foarte fericiti sa avem acesti caini superbi in canisa noastra.

Si acesta este doar inceputul a ceea ce speram noi ca va fi un drum lung si frumos pe care planuim sa il parcurgem.

 Vom face tot ce ne sta in putinta sa crestem caini de foarte buna calitate, de la cei mai buni crescatori din Europa si poate chiar Japonia. Pentru binele rasei, vom efectua teste de sanatate la toti cainii (cot, displazie si ochi) inainte de monta.

Cum arata viitorul?

Speram sa crestem pui de Akita Inu puternici si sanatosi, de la cei mai titrati parinti din Europa si nu numai, pui cu un comportament frumos, buni prieteni pentru viitori stapanii si care mai tarziu vor obtine cele mai bune rezultate in expozitiile canine.

Iubim cainii si in mod deosebit Akita Inu.
Pentru noi este un hobby, o pasiune.

Cu consideratie,  Iulian & Valentina.


Despre noi

In 2010 am inceput cautarile unui caine de paza cand am descoperit rasa Akita Inu ...

Akita Inu

Akita Inu (秋田 犬?) este o rasa de caine de talie mare, originar din Japonia, ...

Caini

Nippon Jume Yuki, Bo-Hiya Shinsei Nawashi, Akio Go Airisu Hana, A'Sayuri Go Airisu Hana si puii.

Contact

Nume contact: Iulian & Valentina Focsaneanu

Stiati ca?

Akita Inu japonez traiesc, de obicei, aproximativ 10 - 12 de ani,
in medie, desi unii pot trai mai mult.